Wij zorgen ervoor dat jouw GIETVLOER als nieuw blijft.

Waarom krijg ik mijn gietvloer niet schoon??

Waarschijnlijk reinigt u de gietvloer met de verkeerde middelen. Zowel het reinigingsmiddel als de materialen waarmee u reinigt, beïnvloeden het resultaat van een schone gietvloer.

U kunt de dagelijkse gietvloerreiniger gebruiken voor dagelijks of wekelijks schoonmaken van de gietvloer. Gebruik de juiste dosering en de beste vloerwisser in onze ogen is de gietvloer vloerwisser microvezel.

 

Onze gietvloer product categorieën:

GIETVLOER REINIGER

Van dagelijks tot intensief reinigen.

GIETVLOER ONDERKLEDEN

Voor grote en kleine kleden.

GIETVLOER VLOERWIS SYSTEMEN

Houden uw vloer als nieuw.

GIETVLOER BESCHERMING

Beschermt uw vloer tijdens elke klus.

GIETVLOER ACCESSOIRES

Van scratchfix tot vlekverwijderaar.

Gietvloeren webshop ontstaan uit ervaring met gietvloeren.

Specialist in gietvloeren

We leveren, leggen en onderhouden de hoogste kwaliteit gietvloeren bij particulieren in Nederland. Altijd maatwerk, want we starten na een offerte met een adviesgesprek in onze showroom, waar gekozen wordt uit materiaal, kleur en leveringstijd. Na het gesprek maken we een afspraak op locatie, waarbij de vloer wordt geïnspecteerd. We brengen de vloeren zelf aan, dat besteden we nou eenmaal niet graag uit. We zijn aangesloten bij branche vereniging NOA en komen onze afspraken altijd na. We leveren snel, met een persoonlijke service dankzij onze 25 jaar ervaring. We hebben oog voor detail, geen wens is ons te gek en uiteraard nemen we ons eigen afval na het leggen meteen weer mee, zodat je zo snel mogelijk van de gietvloer kunt genieten!

0
Winkelwagen